Roulette met Hoge Inzet

Op deze pagina zullen we het gaan hebben over het spelen van Roulette met hoge inzet. In principe is het spelen van Roulette met hoge inzet niet anders dan het gewoon spelen van Roulette. Alleen zal je zeer waarschijnlijk iets voorzichtiger zijn als jet met hoge inzet speelt. Wanneer dit niet het geval is, ben je of heel rijk of niet zo slim. Om ervoor te zorgen dat je of heel rijk wordt of slimmer, zullen we hier wat tips geven omtrent het spelen van Roulette met hoge inzet.

Allereerst moeten we hier wel opmerken dat wanneer je gaat spelen voor veel geld, dat er geen garanties zijn dat je veel geld wint. Het kan goed voorkomen dat in het begin wat verlies geleden wordt, alvorens je prijzen gaat winnen. Dit moet je van te voren goed weten, want vooral bij Roulette met hoge inzet kan dat in het begin wat pijn doen. Om dit zoveel mogelijk tegen te houden kan je het beste met een goede strategie of een goed systeem spelen. Dit zorgt ervoor dat er structuur in je spel komt en dat je dus eerder prijzen zult winnen.

Een bepaalde strategie die je kunt volgen is het inzetten op de zogenaamde 50/50 velden. Dit zijn de inzetmogelijkheden waarop je 50% kans hebt op prijzen. Denk hier aan de kleuren of de even/oneven velden. De uitbetaling is 2x, dus wanneer je wint heb je altijd het dubbele van je inzet terug. Hierdoor kan je het risico beperken en heb je een grotere kans op winsten. En doordat je Roulette met hoge inzet speelt, heb je meer winst.

Wat je ook kunt doen is wanneer je op 50/50 velden speelt een andere strategie te gebruiken. Telkens wanneer je verliest, doe je een bepaald bedrag erbij. Bij Roulette met hoge inzet zal dat bijvoorbeeld telkens 10 euro zijn. Wanneer je wint, dan haal je weer 10 euro eraf. Dus alleen als je verliest verhoog je je inzet. De inzet wordt hoger en dan win je ook weer meer. En win je, dan verlaag je je inzet weer. Hierdoor zet je nooit te veel in en blijf je niet verhogen.

Wat ook een optie is bij het spelen van Roulette met hoge inzet is het spelen op 1 nummer. De truc is om niet af te stappen van het gekozen nummer. Want bij dit systeem kan je leuke prijzen winnen. Want zelfs wanneer je 35 ronden speelt en je hebt niks gewonnen, dan heb je bij de volgende ronde je inzet terug wanneer je wint. Want op deze manier win je namelijk 36x je inzet!