Systemen

Het online gok spelletje Roulette is een veelvuldig gespeeld spel in online internet casino's. Het is daarom ook niet zo gek dat er mensen zijn geweest die speciale systemen voor het Roulette spel hebben ontwikkeld. Deze systemen zullen wij op deze pagina bespreken. De systemen die wij gaan bespreken worden ook vaak gezien als strategieën en die hoedanigheid zal je ze misschien ook kennen.

De eerste van de systemen die wij gaan bespreken is het Martingale Systeem. Dit is een systeem welke misschien al gebruikt wordt door jou, alleen had je er nog geen idee van dat dit ook een echt bekend systeem van Online Roulette is. Het is een betrekkelijk eenvoudig systeem en dat is dan ook de reden waarom dit systeem door zo veel mensen gebruikt wordt. Je zet bij dit systeem in op de zogenaamde 50/50 velden. Dit zijn de inzetmogelijkheden waarop je 50% kans hebt dat deze ook valt. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld de kleuren rood of zwart, of aan de oneven en even cijfers.

Wanneer je deze strategie of dit systeem gaat gebruiken, dan begin je altijd met een lage inzet. Vaak begin je met de minimale inzet van de Roulette tafel. Om het gemakkelijk te maken zullen in dit geval een voorbeeld nemen met 1 euro inzet. Sommige systemen hebben een redelijk ingewikkeld spel beeld, maar dat is bij het Martingale Systeem niet. Het is eigenlijk een heel simpel systeem welke iedereen kan spelen.

Wat het Martingale Systeem ook onderscheidt van de andere systemen, is het feit dat het systeem eigenlijk pas begint wanneer je verliest. Want zet je 1 euro in op een 50/50 inzet gedeelte en je wint, dan kan je gewoon doorspelen. Pas wanneer je verliest, komt het Martingale Systeem om de hoek kijken. Want wanneer je verliest dan is het de bedoeling van dit systeem om je inzet te verdubbelen. Dit betekent dat je dan 2 euro in zet. Verlies je dan weer, dan verdubbel je dit naar 4 euro en vervolgens weer naar 8 euro, enzovoort. Het mooie van dit systeem is dat wanneer je dit doet, je altijd je inzet terug wint, plus je eerste inzet.

Om het nog duidelijker te maken hebben we een voorbeeld voor je uitgewerkt en berekend. We pakken het voorbeeld zoals eerder vermeld in dit artikel, oftewel we beginnen met een inzet van 1 euro. Zoals we al zeiden begint dit systeem pas te werken wanneer je verliest, niet zoals andere systemen. Verlies je 4 rondes, dan verlies je: 1+2+4+8 = 15 euro. De volgende ronde zet je weer het dubbele in, dus 30 euro. Win je dan, dan heb je 1 euro winst. Zo kan je oneindig doorgaan.

Een ander bekend systeem onder de Roulette systemen is het D'alembert systeem. Dit systeem gebruikt ook het 50/50 systeem. Zo kan je bijvoorbeeld inzetten op rood. Wanneer je verliest, dan zet je er telkens een euro bij. Win je, dan haal je er een euro vanaf totdat je weer bij de laagste inzet bent. Het mooie van dit systeem is dat je altijd weer verlaagd als je wint, dus je gaat nooit te hoog inzetten.

Als laatste van de Roulette systemen gaan we het hebben over het Fibonacci systeem. Dit systeem is lastig om zomaar uit je hoofd te spelen en daarom kan je het beste de volgende cijfers even noteren.(1,1,2,3,5,8,13,21,34,55,89,233,275). Je begint met 1 euro inzet. Win je, dan blijf je bij deze inzet. Verlies je, dan ga je door naar de volgende stap. Weer 1 euro. Verlies je weer, dan ga je naar 3 en daarna weer naar 5. Maar win je, dan ga je weer 2 stappen terug. De regel bij dit systeem is dat je bij verlies 1 stap vooruit doet en bij verlies, 2 stappen terug.